torsdag 13 augusti 2009

Jamen hej igen!!!!!!!

Hallo i stugan!!! Har ju inte varit så väldans bra på att uppdatera bloggen på sistone... typ 2 månader....eller 3!
Men nu är jag tillbaka bakom tangenterna, vad har hänt sen sist då?
MIDSOMMAR I ORSA, SEMESTER I SÖDERBÄRKE, LUDVIKAFESTEN, M`s 2 ÅRSKALAS & 25+25 ÅRSKALAS/MASKERAD I HÅKSBERG Å EN DEL TRAV!

Börjar väl med MIDSOMMAR I ORSA, som vanligt va det regn regn å åter regn men det va trevligt i allafall, är ganska skönt att åka upp en eller ett par gånger om året och få träffa gamla kompisar från förr. Blev en del galna upptåg med bl.a gräsklipparracing mitt i natten, crusing på campingen och letning efter bortsprungen hund ett antal gånger.....

Sen hade vi 2 veckors semester v.26-27, kanonvädret kom på måndagen å stannade länge. Blev mycket bad å vattenskoter men framförallt att bara njuta av semestern å inte göra någonting utan bara vara! Ludvikafesten va trevlig, vi hade grillfest hemma hos oss före och det kom mycket folk. Favorit-Malin hade fixat frågesport som jag å MysTräz kom 2:a i, fick endast stryk av Anna å Janne men dom bor ju ihop så EGENTLIGEN så tycker jag att vi borde vunnit (eller hur Träz). Varmt va det så det räckte till så lekarna ställde vi in, tar det nån annan gång (kanske läge för kräftskiva snart)?? Nån som är på?? Hångelrummet är öppet även denna gång...... Sen drog vi ner på stan!

Efter det så hade vi åter en UNDERBAR veckas semester.....

SLOGÅSEN var stället där det va mycket folk på liten plats! Barn överallt å vilket liv, blev ju bättre av att M fick en "karaeokemaskin" med mick å stativ som alla barn (och MALIN) ville sjunga i, NOOOOT!!! Men roligt hade vi!! Å varmt va det!!
Tack T,R,M&M!!


I Lördags så va det MASKERAD/KALAS i Håksberg, Favorit-Malin & Tessa hade ju fyllt 25 bägge två så då ordnade dom en MASKERAD med bokstaven S som TEMA.
Vilken blandning det blev av SLASH, SNOPPMANNEN,SIMPSON,
SEXY SAMANTHA, SATANS FLICKVÄNNER (ARRANGÖRERNA), SJÖRÖVARE & SJÖKAPTENER. Tror SAMANTHA var överlägsen... Helt Underbart å HALVT UNDER-BAR........... Vilka kort.... Tack tjejer för en Oförglömlig fest!! Synd att jag gick så tidigt bara... Men det är bara att skylla sej själv!
Söndagen blev det inte mycket gjort, va å badade i Bysjön med D och hans SOLSTRÅLAR till barn! Sen hem till dom å fikade, trevligt, tack D!!

Tisdags va vi upp till S+SOLSTRÅLAR och uppvaktade henne i förskott på födelsdagen! Passa även på å checka in hennes lägenhet (MYSIG) å käkade mat! L hade ingen som helst lust att sova utan småsjung mest hela tiiiiden, så när O skulle sova så kom L upp. Hon är för go när hon drar iväg på sina promenader (så kul å se att det går så bra)!

Å nu är det FREDAG, jobb idag å 1 timme i morgon bitti sen åker vi till Karlstad på TRAV och Hästägarfest, sover över på Hotell lörd-sönd. Sen åker vi nog förbi Lökene Gård (där hästarna står) och ger dom MORÖTTER!

THAT´S ABOUT IT!!!

HOPPAS DU FÅR EN TREVLIG HELG!!!

KRAMAR// PeKå!!

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för uppvaktningen :-D
    Och maten :P
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja visst var festen lyckad :) Skit kul!! Synd att du missade mitt fina uppträdande senare på kvällen bara. Men du kan få höra en annan gång;) Kräftskiva låter ju kanon, det lär du fixa tycker jag :)

    KRAMAR

    SvaraRadera